Industriestraat 8, 7582 CR Losser

Meet The Member : Rick

Meet The Member: Rick

Ik ben Rick Borghuis (heel toevallig), 30 jaar en woonachtig in het prachtige Losser. In het dagelijks leven werk ik als Automation Engineer bij een spuitgietbedrijf in Oldenzaal. Ik houd mij voornamelijk bezig met het verbeteren/automatiseren van processen.
Doordat dit voornamelijk een zittend beroep is, ben ik op zoek gegaan naar een sport waarbij je gemotiveerd wordt om je grenzen te verleggen, maar ook om fitter te worden. Nu werd ik getipt door mijn sport maatje Gerben, waarmee ik sinds augustus 2021 één keer in de week bootcamp doe, om eens deel te nemen aan de Next Level Training. In december heb ik een proefles mee getraind en het beviel gelijk goed. Ik heb mij vervolgens aangemeld bij Next Level.

Het mooie aan Next Level training is dat je meteen bezig gaat zodra je binnen bent. Je doet een pittige warming-up zodat alle spieren los worden gemaakt. Vervolgens wordt er een complete work-out gedaan, waar je echt wordt getriggerd om het maximale eruit te halen. Dat voelt voor mij altijd als een voldoening!

“Het mooie aan Next Level training is dat je meteen bezig gaat zodra je binnen bent. Je doet een pittige warming-up zodat alle spieren los worden gemaakt..”

Waarom Next Level Training?

Rick zorgt voor variatie in de trainingen. Dit vind ik fijn, aangezien je dan elke keer nieuwe oefenen leert. Het leukste moment tijdens een van mijn lessen vond ik de handstand push-up (het was zeker 15 jaar geleden dat ik een handstand heb gemaakt) en nu ook nog opdrukken tijdens deze handstand. Pfff dat was zwaar, maar erg leuk om te doen. Het fijne aan Next Level Training is ook dat Rick constant de sporters in de gaten houdt, zodat ze elke oefening goed uitvoeren.
Elke dinsdag en donderdag ochtend probeer ik vóór het werk een work-out te volgen, soms lastig om zo vroeg uit bed te moeten, maar als ik eenmaal terug ben, begin ik super fit en vol energie aan mijn werkdag!

Leave A Comment